Panza de burro
El relat explossiu dels últims dies de la infància de dues nenes canàries

Panza de burro” és una expressió canària per referir-se a un fenomen meteorològic típic a aquelles illes: una acumulació de núvols a baixa alçada que actuen com a pantalla solar i que, alhora, impedeixen veure el mar des dels punts més elevats de les illes. Aquests núvols no surten a les postals turístiques, com tampoc hi surt l’entorn en el qual les dues protagonistes de la novel·la viuen el seu últim estiu de la infància.

El llibre va ser publicat el 2020 dins la col·lecció “Editor/a por un libro“. En aquesta col·lecció de l’editorial Barrett es publica cada any un llibre inèdit recomanat per un escriptor o  escriptora. El 2020 va exercir d’editora Sabrina Urraca, que havia estat mestre d’Andrea Abreu en un curs d’escriptura narrativa on va quedar captivada per un estil que va batejar com “literatura millennial canària”.

La trobada

Un “fisquito” de Panza de Burro
25 d'abril de 2023

El llibre Andrea Abreu va assistir a un curs impartit per Sabina Urraca. Era un regal (l’autora ha assistit a dos cursos que l’han marcat, un regalat per la seva mare, de poesia; i un regalat per un amic, el de Sabina Urraca). En aquell moment Andrea vivia, com tanta gent de la seva generació, […]
Llegir-ne la crònica

Comparteix:

Twitter
Telegram
WhatsApp

Altres lectures